adatvédelem kapcsolat galéria rólunk kezdőlap
Vizostudio kezdőlap rólunk galéria kapcsolat partnereink adatvédelem
fotó és videó-film műhely

≻ rólunk írták ≺

Szandra és Norbert

Szandra és Norbert

Tiszta szívvel tudjuk ajánlani Szűcs Zolit és a Vizostudiot, ha valaki szeretné megörökíteni az ünneplést, bármilyen nagyobb családi, vagy egyéb rendezvény során. Nekünk életünk nagy napja minden mozzanatát rögzítette és két csodás kisfilmet is készített rólunk, amit minden egyes alkalommal meghatódottan nézünk a családdal, barátokkal. Az emlékek, érzések visszatérnek, akárhányszor is nézzük meg. Mindig nagy hatással van ránk. Nagyon szépen köszönjük!

Üdvözlettel: Albrechtné Jakab Szandra és Albrecht Norbert

Szandra és Norbert filmje megtekinthető a video-galériában és itt.

Edit és László

edit és lászló

Tizenhat év után megtehettük, hogy saját költségvetésből esküszünk meg, ahogyan mi szeretnénk. Szűcs Zoltán barátunk segítségével rengeteg élmény maradt. Sok órányi videó és képanyagot kaptunk. Örök emlék maradt, és mindig szemezgethetünk belőle.
Köszönjük.

Edit és László filmje megtekinthető a video-galériában.

Anita és Laci

anita és laci

Zoli nagyon kedves, segítőkész volt mindvégig. Az elejétől fogva mindent megtudtunk beszélni, ötletelt velünk, segítette megvalósítani, hogy ez életünk valóban legszebb napja legyen, és ha visszanézzük a felvételt, mindig boldogság legyen a szívünkben. Ez sikerült!
Köszönjük szépen!

Anita és Laci filmje megtekinthető a video-galériában és itt.

Nőnek lenni jó

nőnek lenni jó! konferencia
csatos erika

Nagyon hálás vagyok a férfiaknak, akik mellettünk álltak és támogattak bennünket, akik még csodásabbá tették ezt a napot számunkra! Csatos János, Daniel Csatos, Farkas Attila, Balogh Áron, Tonk Emil, Várnagy Zoltán, Petényi József, Szűcs Zoltán, Sipos Zsolt, Gaál József. Nélkületek mindez nem lett volna ilyen nagyszerű!
Nagyon jól sikerült kisfilm! Öröm vele visszaidézni a szép pillanatokat!

Nőnek lenni jó konferencia filmje megtekinthető a video-galériában és itt.

Bea és Jürgen

Bea és Jürgen

A legjobb döntés volt, hogy Zolit választottuk a mi nagy napunk megörökítésére. Pontosság, megbizhatòság, alapossàg, kiváló minőség és kreativitás jellemzi. A mai napig örömmel nézzük meg a klipünket és minden alkalommal megállapítjuk: a legjobban választottunk!
Köszönjük Zoli!
Bea és Jürgen

Jürgen értékelése németül:
Zoltan hat unsere Hochzeit begleitet und sein Video ist für uns ein unglaublich schönes Erinnerungsstück, das uns immer wieder die schönsten Momente „unseres Tages” nochmal erleben lässt. Mit seiner unaufdringlichen aber sehr präzisen Art ist es ihm gelungen aus dem Hintergrund zu agieren und trotzdem den Blick aus der ersten Reihe im Video festzuhalten. Die Zusammenarbeit im Anschluss .. Szenenauswahl, Musikauswahl, Feinschliff … hat Spaß gemacht – und mit dem Ergebnis sind wir 100%ig zufrieden.
Vielen Dank Zoli!

Bea és Jürgen filmje megtekinthető a video-galériában.

Betta és Ádám

Betta és Ádám

Zolit évek óta ismerem, és amikor az esküvőnket kezdtük szervezni, azonnal ő jutott eszembe. Örömmel vállalt bennünket, és a megbeszéléseken, tervezgetéseken készséggel fogadta az ötleteinket. A Nagy Napon teljes szívvel-lélekkel benne volt a munkában, mindenből igyekezett kihozni a legtöbbet és legjobbat (pl. a lagzi helyszínén meglehetősen kevés volt a fény, ami igencsak megnehezítette a felvételt). Az elkészült kisfilmmel a megbeszélt határidőn belül jelentkezett. Nagyon jól sikerült!
Ezúton ismét köszönjük szépen!

Az esküvő után egy évvel született első gyermekünk, Bendegúz, aki időről-időre követeli, hogy megnézhesse a videót! Most pedig ismét bővül a családunk - reméljük, ő is élvezettel nézegeti majd Zoli munkáját!

Reni és Albi

reni és albi

Nagyon örülök, hogy Zoli mellett döntöttünk, ha még egyszer kellene videós biztos, hogy őt választanánk. Látszik a 20 év szakmai tapasztalat, ahogyan gyorsan és precízen összerakta a videókat.
Ami nekem még nagyon tetszett, hogy a zenét külön rátette a jelenetekre, és nem visszhangzott pl: a szertartás alatt. Minden lényeges dolog rajta volt a videón illetve a fotózkodásnál készített rész is nagyon ötletes lett és tetszett.
Szóval tiszta szívből tudjuk Zolit másnak is ajánlani és fogjuk is!
Reni és Albi

Vizostudio

fotó és film műhely

keressenek minket az alábbi helyeken is!

youtube-vizostudio

oldaltérkép

Kezdőlap
Adatvédelem
Rólunk
Rólunk írták
Galéria
Kulissza fotók
Kulissza videók
Cégeknek
Céges fotó galéria
Céges videó galéria
Esküvőre készülőknek
Esküvő fotó galéria
Esküvő film galéria
Esküvői akciók
Egyéb
Egyéb fotó galéria
Egyéb videó galéria
Kapcsolat

partnereink

Gábor Audio
Falusi fagyizó
Sok boldogságot
Horizont happy band zenekar
Rimóczi-Art - Grillázs
Kézápolás-Műköröm-Pedikür

A weboldalt készítette: ∗design és kivitelezés-Szűcs Zoltán ∗grafika és képek-Gunity Gábor

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A tartalmak bármely formában való utánközlése csak Gunity Gábor és Szűcs Zoltán írásbeli engedélyével lehetséges.

© 2018-2022 Vizostudio.